Ondernemersweg 7
7451 PK Holten
w
0548 763 678
info@logique.nl

Je zending volgen

Waar is mijn pakket? En nog belangrijker wanneer komt het?

Dankzij onze track en trace weet jij dag en nacht waar je pakket is. En wanneer jij hem van ons kunt verwachten. Het enige wat jij hoeft te doen is de link aanklikken die wij in de mail gestuurd hebben. Mail niet ontvangen? Kijk eventueel even in de spam box.

Wij bezorgen van maandag 07.00 uur t/m vrijdag 19.00 uur.  Wij delen elke dag op in tijdvakken, waardoor je altijd weet wanneer je het kunt verwachten. Heb jij geen zendingsnummer en wil je toch weten hoe laat wij er zijn? Mail ons dan even op info@logique.nl

Zending gevonden?

Je hebt inmiddels jouw pakket gevonden en ziet zelfs waar de chauffeur rijdt. Is dat even handig! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je weet hoelang je nog moet wachten. Met onze track en trace zie je online het verwachte bezorgmoment en zelfs wie het komt bezorgen.

Ons gemist?

 Het kan gebeuren dat wij voor een dichte deur staan. En het pakket erg waardevol is. Wij nemen dan geen risico deze elders af te leveren. Je vindt dan een kaartje in de bus. Waarbij jij mag aangeven wanneer we wel mogen bezorgen. Ook als het adres veranderd, kan je dit aangeven.

Was je niet thuis en had jij al leveringsafspraken gemaakt met de leverancier? Dan kun je zien dat Logique het pakket bij de buren heeft afgeleverd. En je vind in de brievenbus nog een kaartje, gewoon voor de zekerheid

Heb je vragen over je zending of over onze Track&Trace pagina? Hou je barcode bij de hand en mail ons. Dit kan naar info@logique.nl, vermeld dan gewoon je adres + barcode nummer. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Team Logique

Over Logique

Logique Holten  is een  dynamisch transport- en koeriersbedrijf, gespecialiseerd in het transport van grote en zware pakketten , XL pakketten en lengtevracht. Korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit maken dat onze opdrachtgevers ons zien als een bedrijf waar Care & Delivery en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen de schouders eronder en gewoon doen. Dat is onze filosofie. En 'kan niet', bestaat niet!

Diensten

Bezorgservice
Internationaal transport
Warehousing
Koerierswerk
XL Pakketten
Op- en overslag
Lengtevracht

Contactgegevens

Ondernemersweg 7
7451 PK Holten
Nederland
T: 0548 763 678
E: info@logique.nl