Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Over Logique

Logique is een jong en dynamisch transport- en logistiekbedrijf met enthousiaste medewerkers, korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit.

Ons verhaal

Vanaf onze jeugd hadden we een wens. We wilden mensen helpen. Laten groeien en bloeien en laten weten dat ze van waarde zijn. De plek daarvoor werd Logique. Hadden we ook nooit gedacht. Dat dit het platform zou worden waarop onze wens in vervulling ging. Een bedrijf. Waar money moet worden verdiend en klanten worden bediend. Door mensen die dat heel leuk vinden. Waardoor onze klanten blij zijn. En wij ook blij. En het bedrijf groeit.

Even heel eerlijk? We vinden het een zegen. En we genieten er met volle teugen van. Zijn er bij Logique geen uitdagingen? Natuurlijk wel. Gaat het altijd goed? Nee hoor. Tegelijkertijd is dat onderdeel van de groei. Onderdeel van de reis. Stap je in? Laten we je gelijk zien hoe we je pakketten en goederen zorgvuldig vervoeren en beheren.

Om te komen waar we nu zijn moesten we wel een paar bergen slechten. Onder andere die van valse bescheidenheid.  Lees daar meer over in dit artikel uit Business Contact, het blad van CBMC Nederland.

Voor ons is ondernemen: potentie vrij zetten.

Groetjes,

Ruben & Erna

Doe een open sollicitatie

​Hou jij van reizen, heb je een sociaal hart en wil jij ook op bijzondere plekken komen?
Door toename van werkzaamheden mogen wij weer mensen toevoegen aan ons FANTASTISCHE team!

Wij zoeken ​regelmatig chauffeurs die door willen groeien en samen met ons elke dag mensen ‘cadeaus’ willen brengen. Of het nu is als vaste medewerker (40 uur) of Parttime/Flex medewerker, je bent van harte welkom.

Ben jij:
– Dol op autorijden en al langer dan 2 jaar in het bezit van rijbewijs B?
– Enthousiast en sociaal
– Zelfstandig?
– Flexibel inzetbaar?

Kun jij:

– Vooruit denken?
– Rijden in een bestelbus?
– Ook op zaterdag werken?
– Slepen met pakketten?

En veel belangrijker: wil je:
– Werken van acht tot acht (indien nodig)
– Werken in een leuk en enthousiast team?
– Een keuze willen hebben in het aantal uren dat je maakt?
– Ook elke dag klanten blij maken?

Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zouden het heel leuk vinden als je ons een C.V. en korte motivatie stuurt. Dat kan naar: personeel@logique.nl

Alvast bedankt voor je interesse en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Groetjes,

Team Logique