Nijverheidsweg 13
Nijverdal

w

0548 763 678
info@logique.nl

Over Logique

Logique is een jong en dynamisch transport,- en logistiekbedrijf met enthousiaste medewerkers, korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit.

Ons verhaal

Vanaf onze jeugd hadden we een wens. We wilden mensen helpen. Laten groeien en bloeien en laten weten dat ze van waarde zijn. Wisten wij veel. Nu hebben we Logique. Hadden we ook nooit gedacht. Dat dit het platform is geworden waarop we onze wens in vervulling ging. Een bedrijf. Waar geld moet worden verdient en klanten worden bedient. Door mensen die dat heel leuk vinden. Waardoor onze klanten blij zijn. En wij ook blij. En het bedrijf groeit.

Even heel eerlijk? We vinden het een zegen. En we genieten er met volle teugen van. Zijn er bij Logique geen uitdagingen? Natuurlijk wel. Gaat het altijd goed? Nee hoor. Hebben we weleens iemand moeten laten gaan? Ja, dat is weleens gebeurd. Tegelijkertijd is dat onderdeel van de groei. Onderdeel van de reis. Stap je in? Laten we je gelijk zien hoe we je pakketten zorgvuldig beheren.

Voor ons is ondernemen: potentie vrij zetten.

Groetjes,

Ruben & Erna

Over Logique

Logique Nijverdal  is een  dynamisch transport- en koeriersbedrijf met enthousiaste medewerkers en een hechte familiecultuur. Korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit maken dat onze opdrachtgevers ons zien als een bedrijf waar Care & Delivery en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen de schouders eronder en gewoon doen. Dat is onze filosofie. En 'kan niet', bestaat niet!

Diensten

Bezorgservice
Internationaal transport
Warehousing

Koerierswerk

Pakketten

Op- en overslag

Contactgegevens

Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal
Nederland
T: 0548 763 678
E: info@logique.nl