Ondernemersweg 7
7451 PK Holten
w
0548 763 678
info@logique.nl

Pakketten

We zijn gek op vreemde formaten zoals kruiwagens en voertonnen. Maar ook voor een pallet of veertien dozen naar Brussel draaien we onze hand niet om.

Iedere dag

Namens onze klanten iedere dag de mensen ‘cadeautjes’ bezorgen. Dat doen we graag bij Logique. En: wij garanderen dat je pakket altijd onbeschadigd en indien nodig nog dezelfde dag zijn bestemming bereikt. Door heel Nederland en Europa.

Kwaliteit gaat bij Logique boven kwantiteit, zorgvuldigheid boven snelheid. Deze houding typeert onze hele organisatie, van magazijnmedewerker tot management. Bij Logique mag je rekenen op persoonlijke aandacht. Wij denken graag mee met logistieke bedrijfsprocessen en bieden betaalbare oplossingen, bijvoorbeeld niet alleen het leveren, maar ook het monteren van goederen.

Tel daarbij op dat al onze koeriers over een VOG beschikken en je weet dat jouw kostbare zending bij ons in vertrouwde handen is. 

Over Logique

Logique Holten  is een  dynamisch transport- en koeriersbedrijf, gespecialiseerd in het transport van grote en zware pakketten , XL pakketten en lengtevracht. Korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit maken dat onze opdrachtgevers ons zien als een bedrijf waar Care & Delivery en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen de schouders eronder en gewoon doen. Dat is onze filosofie. En 'kan niet', bestaat niet!

Diensten

Bezorgservice
Internationaal transport
Warehousing
Koerierswerk
XL Pakketten
Op- en overslag
Lengtevracht

Contactgegevens

Ondernemersweg 7
7451 PK Holten
Nederland
T: 0548 763 678
E: info@logique.nl