Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Special Care

We behandelen je goederen met dezelfde voorzichtigheid als dat je dit zelf zou doen. En soms nog een beetje meer.

Beetje kwetsbaar?

Special Care Plus

We beseffen heel goed dat we als Logique ambassadeur van je bedrijf zijn. Hoe wij jouw spullen bij je klanten afleveren, geeft aan hoe je zaken doet. Wij zijn dus jouw visitekaartje en daar leiden we onze mensen voor op.

Al in de dagelijkse operatie, horen we van klanten, maken we het verschil. We geven net iets meer aandacht aan het verplaatsen, tillen en vastzetten van pakketten en pallets in onze voertuigen.  En dat doen we dan ook weer tijdens het uitladen. Wel zo handig.

Heb je daarnaast stukken die met nog meer zorg omgeven mogen worden, maak dan gebruik van ons ‘special care’ concept. Neem even contact op en we vertellen je er alles over.

 

Als we toch bezorgen, waarom dan niet gelijk even die wasmachine aansluiten, meubelstuk monteren of fiets in elkaar zetten? Dat is de kracht van Logique Special Care Plus.  

Op verzoek van een aantal klanten hebben we deze dienst ingevoerd en hij groeit steeds verder. We blijven daarmee innoveren. Ben je webshopeigenaar en verkoop je (grote) apparaten, dan kan dit interessant zijn. Neem nu contact op of bel direct: 0548 763 678.