Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal

w

0548 763 678
info@logique.nl

Special Care

We behandelen je goederen met dezelfde voorzichtigheid als dat je dit zelf zou doen. En soms nog een beetje meer.

Beetje kwetsbaar?

We beseffen heel goed dat we als Logique ambassadeur van je bedrijf zijn. Hoe wij jouw spullen bij je klanten afleveren, geeft aan hoe je zaken doet. Wij zijn dus jouw visitekaartje en daar leiden we onze mensen voor op.

Al in de dagelijkse operatie, horen we van klanten, maken we het verschil. We geven net iets meer aandacht aan het verplaatsen, tillen en vastzetten van pakketten en pallets in onze voertuigen.  En dat doen we dan ook weer tijdens het uitladen. Wel zo handig.

Heb je daarnaast stukken die met nog meer zorg omgeven mogen worden, maak dan gebruik van ons ‘special care’ concept. Neem even contact op en we vertellen je er alles over.

Over Logique

Logique Nijverdal  is een  dynamisch transport- en koeriersbedrijf met enthousiaste medewerkers en een hechte familiecultuur. Korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit maken dat onze opdrachtgevers ons zien als een bedrijf waar Care & Delivery en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen de schouders eronder en gewoon doen. Dat is onze filosofie. En 'kan niet', bestaat niet!

Diensten

Bezorgservice
Internationaal transport
Warehousing

Koerierswerk

Pakketten

Op- en overslag

Contactgegevens

Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal
Nederland
T: 0548 763 678
E: info@logique.nl