Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Je hebt een product dat ergens heen moet, maar met welke vervoerder ga je dat versturen? Misschien gaat het om een financieel waardevol product, maar het kan natuurlijk ook heel goed een emotioneel waardevol product zijn. Dat laatste is wellicht nog wel veel belangrijker…

Je wilt graag dat het schilderijtje, nog van jouw oma geweest, verstuurd wordt naar jouw kleinkind in Ierland. Het delicate schilderij is al zo oud. Jaren hing het bij jullie thuis boven de schoorsteenmantel. Met pijn in je hart neem je er afscheid van. Maar je weet: hij gaat nog jaren gekoesterd worden.

Lopende band

Je pakt het met zorg in. De doos plak jij  nog dicht met tape en stickers: ‘Pas op, breekbaar’! En dan begin je na te denken. Hoeveel mensen gaan dit doosje nog in handen hebben voordat jouw kleindochter het ontvangt? Of gaat dat doosje nog over een lopende band heen, om automatisch uitgesorteerd te worden? Is het niet praktischer om hem zelf aan jouw kleindochter te geven?

Vertrouwd
Je begint te twijfelen aan de verzending, in het verleden heb je dan ook wel eens een ervaring gehad die niet helemaal liep zoals je verwacht had. Maar de mogelijkheid om hem zelf naar de bestemming te brengen is er soms gewoon niet.

Stel nou dat je product vóór een bepaalde tijd naar de gewenste ontvanger moet? Of je stelt aan het vervoer bepaalde voorwaarden. En je wilt dan ook dat de vervoerende dienst dezelfde voorwaarden hanteert als jij. Met dezelfde zorg en dezelfde voorzichtigheid. En zeker niet mee in de massa, of in een onbeveiligd transportmiddel. Een vertrouwd gevoel dat wil je, maar is dat wel ‘te koop’?

Veilig
De goederen die wij voor je vervoeren, komen in vertrouwde handen terecht. Met zorgvuldigheid pakken wij alle goederen aan. We vervoeren ze met zorg. En ze worden zo min mogelijk overgepakt. En mocht dat nog niet aan de wensen voldoen, geen probleem. Wij passen ons desgewenst aan jouw wens aan.

Dus wil jij dat jouw schilderij één op één naar Ierland gebracht wordt? Mogen er absoluut geen andere producten of goederen bij jouw waardevolle product in? Geen probleem! Wij hebben daar een oplossing voor. Onze  special care plus service.

Thuis

Een voorbeeld: Sommige goederen van onze klanten mogen absoluut niet in de brievenbus. Het betreft hier emotioneel beladen artikelen. Deze waardevolle goederen gaan wel mee op de overige routes, maar in een speciaal daarvoor bestemde transportdoos, op een speciale plaats in onze voertuigen. En deze pakketten worden zoals de klant het wil alleen aangeboden aan de ontvanger zelf. Is die niet thuis? Geen probleem, maken we gewoon een nieuwe afspraak en komen we graag een andere keer weer terug.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact op.