Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Verheugen jullie je ook al zo op de bijzondere dagen die in het vooruitzicht liggen? Of vinden jullie dat het elk jaar weer te vroeg komt? Een ding is zeker of jij je er nu op verheugd of niet deze dagen blijven zekerheden die elk jaar terugkeren.

Zo ook de kerstdagen. Voor ons op meerdere manieren bijzondere dagen. Dagen die een bezinningsmoment zijn waarin onze familie centraal staat. De dagen daarvoor draaien wij met ons prachtige team tropen uren en dat ondanks de temperaturen in December.

Feest

Onze dienstverlening staat zeker in de feestmaand December niet stil. Jullie weten dat we gespecialiseerd zijn in het vervoeren van bijzonder formaat en daarbij schuwen we afwijkingen van de gordelomvang niet. Maar dat is niet het enige waar ons hart bij ligt. In de maand December weten we dat iedereen zich weer verheugd op de cadeaus en kerstpakketten die je hopelijk mag ontvangen, of verzenden.

Voor ons voelen deze dagen als een zegen. De collega’s worden het hele jaar goed onthaald, maar als ze met verrassingen voor de deur staan straalt de dankbaarheid en het plezier helemaal van hun gezichten af. Cadeaus bezorgen wie wil het nu niet?

Visitekaartje

Hoewel kerstpakketten, gourmet schotels of andere cadeaus niet specifiek vallen onder het bijzonder formaat. Passen ze ons zeker! We hebben daar voor jullie iets op gevonden. Als wij jullie kerstpakketten mogen verzenden, zijn wij net als altijd ons bewust van het visitekaartje dat wij zijn voor jou en je bedrijf. En om het jullie gemakkelijk te maken, kunnen wij jullie werkzaamheden vele malen makkelijker maken.

Op zoek

Onze diensten gaan verder dan jullie goederen halen en afleveren. Nieuwsgierig geworden? De Sterkerij ging jullie al jaren voor. Wil je weten wat voor dienstverlening wij hen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.