Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal

w

0548 763 678
info@logique.nl

Onlangs hielpen wij een druk bezette arts die een documenten pas, oftewel een Uzi-pas nodig had. Meneer wilde zich voor de ontvangst hiervan legitimeren met zijn rijbewijs. Wettelijk gezien is dit echter niet voor alle situaties een geldig legitimatiebewijs.

Bijvoorbeeld bij de belastingdienst, of bij het aanvragen van een uitkering. Je kan dan niet terecht met dit document. Ook moet er bij het aanvragen van bepaalde documenten, gecontroleerd worden wat je volledige voornamen zijn. Stel, jij heet Jan-Peter Marinus de Boer, dan kan het zo zijn dat er op je rijbewijs staat M. de Boer. Je paspoort is dan de enige geldige ‘bron’ ter controle.

Identificatie

Helaas, of gelukkig maar, is de wetgeving zo dat wij bij Logique gebonden zijn aan hele strenge regels bij het uitleveren van uw pakketten. Privacy boven alles. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen op de hoogte is van al deze regels. Daarom sturen wij voordat we langs komen een mail met daarin alle aandachtspunten, waar jij en wij op dienen te letten.

Privacy

De arts van de Uzi pas  was helaas niet in de gelegenheid om onze instructiemail door te lezen voor wij arriveerden. Meneer had drie voornamen en zoals geschreven alleen zijn rijbewijs bij zich. Onze koeriers moesten helaas dus deze pas weer mee retour nemen. Volgens hem was dit een reden dat logistiek duur en ingewikkeld was. Daarom willen wij hem via deze weg heel erg bedanken.

Regels ingewikkeld

Wij komen dagelijks in aanraking met privacyregels, voor ons zijn heel veel regels vanzelfsprekend. Maar nu beseffen wij dat dat voor veel mensen natuurlijk niet zo is.

Dus lieve mensen, wat ons helpt om jullie bestellingen succesvol af te leveren, is de instructie mail die wij sturen. Wat jou dus zou kunnen helpen in onze ‘samenwerking’, is om die even te lezen als je tijd hebt 😉

Dan zijn wij blij, dat wij je blij kunnen maken.

Over Logique

Logique Nijverdal  is een  dynamisch transport- en koeriersbedrijf met enthousiaste medewerkers en een hechte familiecultuur. Korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit maken dat onze opdrachtgevers ons zien als een bedrijf waar Care & Delivery en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen de schouders eronder en gewoon doen. Dat is onze filosofie. En 'kan niet', bestaat niet!

Diensten

Bezorgservice
Internationaal transport
Warehousing

Koerierswerk

Pakketten

Op- en overslag

Contactgegevens

Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal
Nederland
T: 0548 763 678
E: info@logique.nl