Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal

w

0548 763 678
info@logique.nl

Warehousing

Meer dan 850m2 goed beveiligde opslagruimte staan voor je klaar bij Logique in Nijverdal. Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.

Gemakkelijk bereikbaar

Meer dan 850m2 goed geoutilleerde en beveiligde opslagruimte staan voor je klaar bij Logique in Nijverdal. Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Je pakket zal zich er thuis voelen.

Je vindt ons op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal, op nog geen 10 minuten rijden van de A35. Gemakkelijk en snel bereikbaar, zowel voor jou als voor je leveranciers. Onze professionele medewerkers besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan je producten. Dezelfde zorg die wij hebben besteed aan de beveiliging van ons pand. Zo zijn je kostbare goederen bij ons in vertrouwde handen.

Over Logique

Logique Nijverdal  is een  dynamisch transport- en koeriersbedrijf met enthousiaste medewerkers en een hechte familiecultuur. Korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit maken dat onze opdrachtgevers ons zien als een bedrijf waar Care & Delivery en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen de schouders eronder en gewoon doen. Dat is onze filosofie. En 'kan niet', bestaat niet!

Diensten

Bezorgservice
Internationaal transport
Warehousing

Koerierswerk

Pakketten

Op- en overslag

Contactgegevens

Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal
Nederland
T: 0548 763 678
E: info@logique.nl