Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Ondanks de moeilijke tijden die wij als land nu met elkaar doormaken, willen wij laten weten dat onze diensten door gaan. Wij leveren ondanks het Coronavirus gewoon aan huis. Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen.

Wij leveren normaal gesproken, in de keuken, de woonkamer en eigenlijk overal waar u maar wenst. Onze Special Care service staat er voor garant dat wij bijvoorbeeld uw bank in elkaar zetten en op de gewenste plaats leveren. Uw wens, wij leveren. Een gewone over de drempel levering probeerden wij zoveel mogelijk te vermijden. Gewoon, omdat net dat stapje meer zorgt dat ons werk zo mooi is.

Voorzorgsmaatregelen

Echter zijn wij natuurlijk net als de rest van het land en alle inwoners van Nederland nu ook extra voorzichtig. De hygiënemaatregelen zijn extra aangescherpt. Volkomen logisch wat ons betreft. Wij treffen die maatregelen zowel op kantoor als voor alle collega’s die voor ons de weg op gaan.

Heden

Onze manier van leveren is aangepast. Onze chauffeurs vragen tegenwoordig niet meer aan de klant of ze willen tekenen voor ontvangst. Dit regelt de chauffeur zelf. Gewoon om zo min mogelijk contact te hebben. Hoe gaan we dan voorkomen dat er onduidelijkheden ontstaan of wij wel of niet geleverd hebben? Daar hebben wij de volgende oplossing op gevonden. Het systeem, waar wij mee leveren, had altijd al de mogelijkheid om een foto te maken van de levering die plaats had gevonden. Deze optie gebruikten wij uit voorzorg al vaak. Als wij afleverden terwijl de klant bijvoorbeeld niet thuis was. Wel zo handig toch? De klant ziet waar het staat, wij zien waar het geleverd is en ook de fabrikant heeft bewijs dat het geleverd is. Voor nu hebben wij ervoor gekozen om deze mogelijkheid tijdelijk extra te benutten.

Praktijk

De praktijk wijst uit dat onze aangescherpte maatregelen gewaardeerd worden. Zoals hierboven geschreven tekent de chauffeur zelf af en vraagt op dat moment meteen aan de klant of wij een foto mogen maken van het geleverde artikel en het huis. En uit voorzorg hebben wij waar mogelijk en indien het fatsoenlijk is, er vanzelfsprekend ook voor gekozen om alleen nog drempel leveringen toe te passen. Dat betekent: “Voor ons en u minder contact”. En daarmee hopen wij bij te dragen aan het minder verspreiden van het virus. Wij begrijpen dat het vervelend is dat wij de wasmachine nu niet meer de trap op tillen en installeren. Maar veiligheid voor u en ons gaat voor en wij rekenen op uw begrip.

België

Ook leveringen naar onze buurlanden gaan door. Wij volgen ook hier de richtlijnen van het RIVM. Goederenvervoer mag plaatsvinden naar bijvoorbeeld België. Ondanks COVID-19 kunt u ons dus nog wekelijks treffen in onze buurlanden. Wij hanteren echter wel een iets langere levertijd dan dat u van ons gewend bent. De klanten krijgen net als normaal een e-mail de avond voor de levering plaatsvindt.

Bijzondere plaatjes

De voorzorgsmaatregelen die wij en u dienen te hanteren leveren voor ons tot op heden ook hele mooie zaken op. Mensen blijven noodgedwongen thuis en gaan begrijpelijk ook, (gezien dit weer) heerlijk in de tuin aan het werk. De schutting die al lang vervangen moest worden, dat is nu echt zo’n klus die we met elkaar aanpakken. Laten wij nou net die schuttingen afleveren 😉 En daarvan vonden wij vanochtend een prachtig bewijs. Onze chauffeur vroeg aan de klant of hij een foto mocht maken en zei gekscherend: “U mag gerust ook op de foto hoor.” Nou dat liet deze klant zich geen tweede keer zeggen. Dat mocht! En het resultaat daarvan kunnen jullie Hier op onze Facebookpagina bekijken.

P.s. De privacy regels hebben wij in acht genomen, als u niet op de foto wilt doen wij dat natuurlijk niet. Deze blije klant gaf ons echter zelfs toestemming om zijn foto te gebruiken op onze sociale media kanalen. En laten wij dat nu net nodig hebben met zijn allen vandaag de dag. Een glimlach voor elkaar!