Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Het leven van onze collega’s bestaat uit hard werken, veel kilometers maken en heel veel van Nederland zien. En niet alleen Nederland natuurlijk! Mocht je niet weten waar we nog meer heen gaan, kijk dan even naar het  filmpje onderaan deze tekst.

Dat harde werken, vele rijden en heel veel goederen afleveren, mag natuurlijk beloond worden. En niet alleen met salaris. Wij vinden dat er voor hen ook wel wat extra’s tegenover mag staan. Iets anders dan de gebruikelijke beloning die je bij elk bedrijf ontvangt voor gedane arbeid. We proberen onze collega’s zo tevreden mogelijk te houden. Zo mogen ze bijvoorbeeld sporten met een personal trainer van Workfit.

Rij- en rusttijden

Er zijn nog meer zaken die we voor ze regelen. Als koeriersbedrijf zijn wij ook gebonden aan verplichte rij- en rusttijden. Vanzelfsprekend, veiligheid staat altijd voorop. Wij hebben niet zoals het grote vervoer een tachograaf aan boord, maar met het maken van de planning houden wij rekening met pauzes. En in onze sector loopt het wel eens anders dan gepland. Bijvoorbeeld door een file of iets dergelijks hebben de collega’s de mogelijkheid om hun rust tijden ook zelf in te delen. Maar op bepaalde routes werd het steeds een grotere uitdaging om ons aan de regelgeving te houden. Daarom hebben we vorig jaar besloten als test de route nog langer te maken. Huh?

Wees gerust

De routes werden langer, maar ook opgedeeld met meer pauzes. Wij vonden dat het niet meer veilig en vertrouwd was, om onze collega’s van Nijverdal te laten vertrekken. En dan een route door Nederland, via België en dan weer terug naar Nijverdal te laten rijden. Als er onderweg ook maar iets tegen zou zitten, wordt de werkdag simpelweg te lang. Hoe langer ze rijden hoe groter de kans dat jullie geen blije chauffeur meer aantreffen. En laten we het maar niet hebben over de eventuele ongelukjes die zouden kunnen gebeuren. Om dit te voorkomen hebben we een ideale oplossing gevonden.

Luxe overnachtingen

Sinds vorig jaar hebben we de meeste routes naar België en andere landen buiten Nederland, opgedeeld in tweedaagse ritten. Onze collega’s vertrekken in de ochtend vanuit Nijverdal en rijden rustig naar bijvoorbeeld België. Onderweg leveren ze de goederen af en aan het einde van de dag staat er een goed bed op ze te wachten. We hebben inmiddels prachtige luxe overnachtingsplekken voor ze gevonden. En zo kunnen ze aan het einde van de dag heerlijk relaxen. De volgende dag begint met een luxe ontbijt, “luxer dan thuis”, volgens sommige collega’s. En daarna uitgerust weer op pad.

Iets voor jou

Lijkt jou dit ook wat? We zijn nog op zoek naar collega’s. Stuur even een korte motivatie met je c.v. naar personeel@logique.nl. En wie weet, kun jij jouw werkdag binnenkort ook beginnen met zo’n ontbijt. Of heb jij wat te vervoeren naar andere landen? En wil je ook dat je pakket met een uitgeruste chauffeur op zijn bestemming komt? Mail dan even naar info@logique.nl, dan sturen wij een offerte. Wil je even zien hoe het in de praktijk gaat? Kijk dan deze video: