Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Boem! Je ziet iets waanzinnigs moois op internet. Je ogen beginnen te stralen. Je hart gaat sneller kloppen. Je wilt dit hebben, je moet dit hebben…

Die bank. Die tafel…

Je gaat snel op zoek naar de winkel waar jij dit kunt aanschaffen. De winkel waar je het echt kunt zien, kunt voelen. Het even kunt aanraken en net even wat beter kunt leren kennen. Om dan met een verlichtende zucht er achter te komen dat de liefde wederzijds is…

Teleurgesteld
Domper. Die winkel bestaat niet. Die winkel is er alleen maar digitaal. Je kunt het product niet uittesten. Teleurgesteld doe je de computer uit. Daar gaat je idee. Maar je geeft niet op.

Dagen scrollen door de verschillende internetpagina’s levert helaas niets op. Er wordt ook nog een koopzondag besteed aan de zoektocht. Je struint alle woonboulevards af, komt met allerlei spullen thuis die je eigenlijk niet nodig had… Maar nee ook daar vindt jij je droom niet.

Zoektocht
Uiteindelijk kom je weer terug bij je eerste keuze en nog steeds begint je hart sneller te kloppen. Je wilt hem echt. Dan maar de gok wagen toch? Onzekerheid speelt toch wel een rol bij grote internetaankopen.

Bouwpakket
Ergens in de kleine lettertjes lees je dat het als bouwpakket bezorgt wordt. Tja, met jouw 2 linkerhanden is dat niet echt een goed idee. Je mag hem uittesten maar wat nou als het mis gaat met hem in elkaar zetten?

Zal je droom dan toch over gaan?

Oplossing
Wees gerust, wij hebben een oplossing: onze nieuwe Pakket Plus service. Jij bestelt je geliefde product. Wij behandelen hem als een droom product. Met zorg zullen wij het inpakken, vervoeren en ja…

Met liefde zetten wij hem ook even voor je in elkaar.

Reden
We groeien naar specialist-vervoerder voor tientallen webshops. Dus breiden we onze service naar wens van een aantal klanten, verder uit. Want ja, als we toch bezorgen, waarom dan niet gelijk even die wasmachine aansluiten, meubelstuk monteren of fiets in elkaar zetten?

Op deze pagina op onze website lees je meer.

#Doenwegewoon #aanvulling #uitbreiding