ONTDEK JE VERVOERDER VOOR ALLE VREEMDE FORMATEN

N

Geen grote toeslagen voor afwijkende maten

N

Op dezelfde dag door heel Nederland indien gewenst

N

Alsof je pakketten van onszelf zijn...

Wat we onder andere vervoeren

o

Vreemde formaten welkom. Is het te klein voor een pallet maar te groot voor een doos? Kunnen wij!

We beschouwen je pakket als ons eigendom. En zo gaan we ermee om. Niet gooien en smijten en zo weinig mogelijk overpakmomenten. Wel zo geruststellend.

~

Al onze medewerkers zijn getraind en o.a. voorzien van een VOG. Op onze bussen zit Cargo-Lock. We weten altijd en overal waar iedereen rijdt. En afleveren volg je zelf via onze website.

ALTIJD EN OVERAL VOOR JE KLAAR

‘S morgens bellen en in de middag in Rotterdam lossen? Kunnen we. Internationaal door heel Europa? Geen probleem. Webshop met kostbare producten of bijzondere afleveringseisen? Sluit je aan bij de 14 waar we dat al voor doen.
Standaardpakket €17,50*

Ieder volgend pakket: €10,-

Vreemde formaten €22,50*

Ieder volgend pakket: €12,50

Pakket XL lengte €27,50*

Ieder volgend pakket: €15,-

*Standaard vanaf-tarieven. Prijzen kunnen varieren.

BINNEN 3 MINUTEN TOEGANG

Aanmelden bij Logique is simpel. Binnen 3 minuten heb je toegang tot onze diensten en staan we als je dat wilt over een paar uur voor de deur.

Hoe je dat doet? Maak een account aan, bevestig eenmalig je betaalgegevens, login en start met onze service.

Probeer nu de eerste keer gratis. Opzeggen kan eenvoudig online.

1. Account

Vul je gegevens in en maak je persoonlijke account aan
N

2. Bevestigen

Kijk je gegevens na en bevestig je rekening

3. Start je proef

Probeer ons de eerste keer gratis
Ruben en Erna doen met hun team een knappe job. Als ik bel voor Akor staat er snel een voertuig voor de deur; mét de mensen die ik nodig heb om ter plekke een klus te klaren. Betrouwbaarheid op 1.

– Marten Baan

Akor

Handle with care. Dat is best wel van toepassing bij het vervoer van o.a. onze douchewanden. We merken dat de mensen van Logique daar met dezelfde voorzichtigheid mee omgaan als wij.

– Peter van Rijn

Van Rijn Products

Kwaliteit onderscheidt zich. Jullie weten met transport Nemaco bouwmachines te ontzorgen. Wij vinden jullie een mooi bedrijf wat zijn afspraken goed nakomt. 

– Gerrit Schuurman

Nemaco

We kregen eens een door ons gemaakt lichtreclame- object terug met twee vorkheftrucklepels erdoor. Omdat voortaan te voorkomen zijn we met Logique in zee gegaan. Nooit spijt van gehad.

– Peter Egberink

ME Print en Sign

VEELGESTELDE VRAGEN

Is Logique een soort DHL?
Bij Logique vind je service zoals vroeger. We gaan zorgvuldig met de goederen van onze klanten om. Daarnaast betaal je bij ons geen grote toeslagen als je een keer een onhandig formaat verstuurt. Daarin onderscheiden wij ons van DHL, Post NL en bijvoorbeeld GLS.
Hoe kan ik me aanmelden bij Logique?
Je kunt gebruik gaan maken van onze diensten door een account aan te maken. Met een Logique-abonnement heb je exclusief toegang tot al onze diensten. De eerste keer is gratis. Daarna betaal je maar €5,95 per maand. Het abonnement is ieder moment opzegbaar. Dus je zit nergens aan vast.
Kan ik makkelijk opzeggen?
Logique-account is maandelijks opzegbaar. Je kan gemakkelijk online binnen twee klikken je account stopzetten. Er zijn geen annuleringskosten – stop of start je account op ieder moment.
Kan ik op ieder moment mijn pakketten aanmelden?
Ja! Iedereen met een account kan tussen 7.00 uu en 22.00 uur zijn goederen aanmelden. We brengen die indien gewenst dezelfde dag bj je klant. Voor een vreemd formaat betaal je slechts een paar euro meer. Is er iets niet duidelijk of onlogisch? Dan bellen we je op.
Hoe blijf ik op de hoogte?
Via onze unieke service krijg je en code om je zendingen te volgen. Daarnaast hebben we onze kanalen om de wereld te laten weten waarom we doen wat we doen, op welke manier en voor wie.