Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

We mochten weer een nieuwe klant aansluiten. Blij mee! Door hen realiseerden we ons wederom: wat hebben we toch een gaaf vak. Waarom, wij hebben de middelen, de mogelijkheid en de mensen om logistieke oplossingen te bieden.

Onze nieuwe klant https://meprint.nl/ is een echte specialist in het maken, verkopen en produceren van reclame uitingen. Lichtbakken, borden, klokken, full color banners, enzovoorts. Wat ons opviel is dat veel van deze producten uiterst zorgvuldig geproduceerd zijn. En een mooie bijdrage leveren aan de uitstraling de klanten van MeSign en hun bedrijf. Daarom zijn wij dankbaar dat wij hen aan ons klantenbestand mogen toevoegen.

Kwetsbaar

Wat voor meprint  en ons voorop staat is kwaliteit. De kwetsbare grote pakketten die wij mogen vervoeren, de breekbare lichtbakken met afmetingen tot wel 4 meter kunnen wij met gemak en plezier aan. Wij zijn gespecialiseerd in grote, raar gevormde of lastig te vervoerbare
pakketten. Kruiwagens, olifanten, complete loungesets, geen probleem.

En mocht een klant dat willen, zetten we het ook nog ter plekke in elkaar.

Vervoer oplossing

We merken dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar oplossingen voor vervoer. Niet het standaard formaat pakket, niet die complete pallet, maar juist afwijkende maten. Kwetsbare pakketten, kostbare artikelen die niet in een doos passen of niet op een pallet. Voor ons een geliefde uitdaging. En laten wij nou net een nieuwe Renault master met extra lange wielbasis hebben aangeschaft, die past hier wel weer erg goed bij 🙂 Inmiddels anno 2020 is er weer een prachtig exemplaar bij gekomen, klik gerust even hier onder:

https://www.facebook.com/logiquenijverdal/

Weet jij nog een grappig voorwerp wat eigenlijk nergens bij of in past? Laat het ons weten en wie weet kunnen we het voor je realiseren.