Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Iets besteld en nu maar wachten tot het geleverd is. Wanneer zou de bezorger komen? Moeten we nu de hele dag
thuis blijven? Of ga jij je buren even vragen, of ze het pakket in ontvangst willen nemen?

Dat is niet meer van deze tijd, wachten tot dat de bezorger komt. Hoe vaak komt het niet voor dat je een e-mail ontvangt die een tijdvak bevat van een hele middag, of een hele ochtend. Jij neemt een ochtend vrij van je werk en aan het einde van de ochtend is de bezorger nog steeds niet geweest. Zelfs bij ons komt dat wel
eens voor, maar we proberen dit te voorkomen.

Niet onze doelstelling

Wij werken met een geavanceerd programma, waarbij ons streven is om onze Track& Trace steeds nauwkeurig te maken. We willen dat jij letterlijk kan zien wanneer wij bij jouw huis komen. Handig toch, kun jij alvast de koffie voor ons klaarzetten. Of nog net even die boodschappen halen voor jouw pakket komt.

 

 

 

 

Schrijf hier je wens…

Stel dat

Jij hebt een pakket besteld die de volgende dag al afgeleverd wordt, maar het komt echt niet uit! Je hebt al zoveel gepland en thuis blijven wachten is nu echt geen tijd voor. Het hele huis is al schoon, de tuin is al aan kant en de buren zijn ook niet thuis. Maar je hebt dat artikel echt met spoed nodig. Overmorgen red je niet. Als het er dan niet is, dan…

Oplossing

Is daar dan ook nog wat aan te doen? Natuurlijk! Niet alleen kun jij zien waar wij zijn, je kunt ook zelf je levertijd aanpassen. Of gewoon een nieuwe afspraak maken. Kies een tijdstip waarbij jij zeker weten thuis bent. En stel: dat is in het weekend, dat kan ook! Tegen bijbetaling van een kleine bijdrage kun je zelfs niet alleen de dag van bezorgen aangeven, maar ook het tijdvenster waarin wij leveren. Liever zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur? Geen probleem, geef het maar door.

Hoe werkt dat

Door te klikken op de Track & Trace link die je van ons ontvangen hebt kun je rechtstreeks communiceren
met onze chauffeur. Mocht je bijvoorbeeld onverwacht niet thuis zijn, dan kan je een boodschap achterlaten voor de chauffeur. Heb je toch liever dat de chauffeur een andere dag komt? Ook dat kan aangegeven worden. En heb je geen e-mail ontvangen? Je mag natuurlijk ook even bellen.

Altijd op tijd

Begrijp ons niet verkeerd hoor, ook bij ons gaat het wel eens mis. We hebben bijvoorbeeld wel eens dat onze e-mail in je spam map komt. Dan zie je ons in eens verschijnen terwijl je geen idee hebt. Of je zit te wachten en wij hebben een bericht gestuurd dat we helaas niet komen. En wat ook wel eens gebeurd?
Eigenlijk alles wat jullie ook wel eens overkomt als je veel autorijd. En dan? Dan hopen wij op jullie begrip.