Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Zoals deze mensen zijn er niet zoveel meer. Ze staan voor je klaar, altijd! Ze hebben een luisterend oor, een grap en een grol en altijd een helpende hand! Bij ons heeft deze medewerker een naam:

Opa Jan”

Een levend wonder, elke dag opnieuw en meer dan waardevol voor ons allen. Als hij er een dag niet is… Steevast de vraag; waar is opa? Iedereen die werkt bij ons kent deze man en wil deze man graag kennen, het is zelfs zo dat hij meer weet van team Logique, dan de directie. Dat houdt hij natuurlijk keurig voor zichzelf  (wie opa Jan kent, weet wel beter)

Collega’s die achter de schermen werken zijn minstens zo onmisbaar als de chauffeurs die jullie elke dag treffen. Het zijn juist die mensen die ervoor zorgen dat het werk van de  chauffeurs / coördinatie op rolletjes verloopt. En Opa Jan is één van die mensen, maar gelukkig doet hij dat niet alleen……

In de familie

Naast velen, is er een tijdje geleden een nieuwe aanwinst bij Logique gekomen. Hij loopt veel en is  zeker aanwezig, wordt geplaagd maar ook hard door gewerkt, en juist hij is degene die Opa Jan echt Opa mag noemen. Opa’s oudste kleinzoon heeft een plaats verworven in het team van Logique, en wat is Opa Jan trots!

Hoewel Tim het eerst maar vreemd vond dat iedereen zijn opa, opa noemde is hij zich er goed van bewust dat hij  als kleinzoon, deze echte en enige plek verdient.

Samen werken met opa is een feestje, beide gepassioneerd door alles wat rijdt en de logistiek, dat is toch geweldig.  Op familiefeestjes zijn tips en trucs niet van de lucht, daar mag dan van de overige familie ook wel eens de rem op.

Oudste werknemer en de jongste werknemer echt bloedverwanten van elkaar, dat is waar een familiebedrijf als Logique van groeit….

We kunnen er alleen maar dankbaar voor zijn…

Blessed to be a Blessing

Erna van den Berg