Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Je kent dat wel, je stapt uit bed en ja hoor daar begint de ellende al. Een spiertje in je rug speelt op. Je gaat je eerste ‘wakker worden’ koffie zetten, maar vrouwlief heeft de laatste koffie opgemaakt. Of manlief, kan natuurlijk ook zomaar šŸ˜‰

Je komt op je werk en ja hoor, ook op je werk is de koffiepot leeg. Wellicht had de klant die wij zijn nieuwe televisie zouden brengen hier last van gehad, meteen bij binnenkomst was al duidelijk dat meneer niet heel vrolijk was. Maar onze collega dacht, wellicht kan ik zijn dag mooier maken. Helaas liep dit iets anders…

Streng

Zoals we al eerder schreven zijn wij gebonden aan strenge regels.
Wij konden meneer helaas niet blij maken met zijn nieuw gekochte smart-tv. De reden is nu even niet van belang. Anders dwalen we heel erg af.
Maar alle voetballiefhebbers onder ons begrijpen, dat je hier echt niet op zit te wachten als er sā€™avonds een goede wedstrijd van je geliefde club op tv komt.

Alarmbellen

Een druppel op de gloeiende plaat.
Of de spreekwoordelijke rode lap op een stier?
Meneer weigerde onze koerier zijn huis uit te laten, tenzij de koerier de TV achterliet. De koerier heeft een paar keer rustig geprobeerd uit te leggen, waarom dit niet kon. Hij heeft het klanten contactpunt gebeld, zodat die het meneer ook nog uit konden leggen.
Zelfs het bedrijf waar de klant de televisie had besteld werd nog door onze koerier gebeld. Maar helaas ook die moesten meneer teleurstellen.

Ongerust

Maar ondertussen gingen bij ons op kantoor een aantal spreekwoordelijke alarmbellen af.
Waarom stond bus X nog steeds op hetzelfde adres?
Waarom werd stop zoveel niet afgemeld?
Waardoor nam de koerier de telefoon niet meer op? Na een aantal minuten werd de politie gebeld, uw en onze beste vriend. Ze waren snel ter plaatse en constateerden dat de auto inderdaad nog steeds op hetzelfde adres stond en daar zat geen chauffeur in.

Track en Trace

Wij konden de politie vertellen waar onze koerier moest zijn en de politie belde rustig aan.
Meneer deed open en er werd even rustig met meneer gepraat.

Wellicht heeft onze chauffeur nog even koffie gezet voor meneer, want na enkele minuten mocht hij toch gewoon het huis verlaten. Of zou het de uitstraling zijn geweest van de mannen in blauw?
Nou dat laten we maar even in het midden.

Opgelucht

Maar eens te meer zijn wij blij dat we onze geliefde koerier collega’s ten alle tijden kunnen volgen met ons track en trace systeem. Veiligheid voor alles. En die training sociale vaardigheden (bij sommige bedrijven: agressieregulatie) moet er misschien toch maar eens komen….