Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Wandelgang gesprekje. “Ik lees de laatste tijd veel over jullie groei enzo. Maar het kan toch niet alleen daar over gaan?” Ja dat klopt, wij groeien en zijn daar druk mee bezig. Maar bij groei, hoort vanzelfsprekend ook krimpen. Echt? Ja hoor, dat zit zo.

Ontvangen

Wij hebben een prachtige subsidie mogen ontvangen, vanuit het Europees Sociaal Fonds voor het project “Fit people at Work”. Soms moet je gewoon gebruik maken van de middelen die er zijn en onze overheid biedt die aan. Dan moet je wakker zijn en die kansen ook pakken.

Onze chauffeurs brengen de dagen veel zittend door. Maar: als ze niet achter het stuur zitten, vragen ze soms vrij veel belasting van hun lichaam. Even opwarmen voordat dat doosje van 18 kilo naar de derde verdieping gebracht wordt, is er vaak niet bij.

Fit worden en blijven

Om hen hierbij te helpen vroegen en kregen we een subsidie, die door alle personeelsleden enthousiast werd ontvangen. Zo zijn ze hier op de foto aan het sporten met  een personal trainer, Antoine Pijffers.
Dit draagt bij aan een betere lichaamshouding, een fitter gestel en een andere mindset. Die trap naar de zesde etage wordt steeds minder vervangen door de lift 😉

De veelbelovende resultaten laten zien dat het zorgt voor het inkrimpen van het percentage ziekteverzuim. En dat is waar wij het voor doen. Ons personeelsbestand blijft groeien en de uitval door ziekte wordt steeds kleiner.

En het mooie is, er volgt nog meer… Benieuwd wat de volgende stap is? Hou ons in de gaten 😉