Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal

w

0548 763 678
info@logique.nl

Wandelgang gesprekje. “Ik lees de laatste tijd veel over jullie groei. Maar het kan toch niet alleen daar over gaan?” Ja dat klopt, we groeien en zijn daar druk mee bezig. Maar bij groei, hoort vanzelfsprekend ook krimpen. Dat zit zo.

Vorig jaar hebben wij een mooie subsidie ontvangen, vanuit het Europese Sociaal Fonds voor het project “Fit people at Work”. Het is handig om gebruik maken van de middelen die er zijn en onze overheid biedt die aan. Dan moet je wakker zijn en die kansen ook pakken.

Onze chauffeurs brengen de dagen veel zittend door. Maar: als ze niet achter het stuur zitten, vragen ze soms vrij veel belasting van hun lichaam. Even opwarmen voordat dat doosje van 18 kilo naar de derde verdieping gebracht wordt, is er vaak niet bij.

Om hen hierbij te helpen vroegen en kregen we de subsidie, die door alle personeelsleden enthousiast werd ontvangen. Twee wekelijks mogen ze vrijwillig trainen met een personal trainer, Antoine Pijffers.
Dit draagt bij aan een betere lichaamshouding, een fitter gestel en een andere mindset. Die trap naar de zesde etage wordt steeds minder vervangen door de lift 😉

De veelbelovende resultaten laten zien dat het zorgt voor het inkrimpen van het percentage ziekteverzuim. En dat is waar wij het voor doen. Ons personeelsbestand blijft groeien en de uitval door ziekte wordt steeds kleiner.

En het mooie is, er volgt nog meer… Benieuwd wat de volgende stap is? Hou deze website in de gaten of volg Logique of Facebook.

Over Logique

Logique Nijverdal  is een  dynamisch transport- en koeriersbedrijf met enthousiaste medewerkers en een hechte familiecultuur. Korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit maken dat onze opdrachtgevers ons zien als een bedrijf waar Care & Delivery en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen de schouders eronder en gewoon doen. Dat is onze filosofie. En 'kan niet', bestaat niet!

Diensten

Bezorgservice
Internationaal transport
Warehousing

Koerierswerk

Pakketten

Op- en overslag

Contactgegevens

Nijverheidsweg 13
7442 CH Nijverdal
Nederland
T: 0548 763 678
E: info@logique.nl