Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Je hoort het misschien wel eens in het nieuws. Een Transporter of Caddy stond, met draaiende motor, dubbel geparkeerd in een straat. En ja hoor je raad het al, de bus reed weg met de ‘verkeerde chauffeur’. Of er was iemand die dacht snel geld te kunnen verdienen aan de vele pakketten die in het voertuig lagen.

Bij ons gaat dit niet lukken.

Allereerst beschikken al onze chauffeurs over een V.O.G., dit is een verklaring omtrent het gedrag uit het verleden. Zou je bijvoorbeeld een strafblad hebben, dan wordt het ingewikkeld om deze V.O.G. te ontvangen. Dit bewijs moeten al onze chauffeurs jaarlijks opnieuw aanvragen. Hechten we waarde aan.

Maar dat is nog niet alles.

Al onze voertuigen zijn namelijk uitgerust met een intelligent deurvergrendelingssysteem van Cargo-Lock®. Als de laaddeuren dicht gedaan worden, zijn ze direct automatisch gesloten en vergrendeld met elektronische pensloten. Zodra de achterkant geopend wordt met de afstandsbediening, gaat de voorkant dicht. De voorkant en achterkant van de voertuigen zijn dus apart van elkaar te vergrendelen. En ook wel handig, met een draaiende motor kan de achterkant van de auto niet geopend worden. De voertuigen hebben ook nog allemaal startonderbreking en een alarmsysteem.

Last but not least…

Onze bussen beschikken ook over een gps gestuurd track en trace systeem. Dit houd in dat wij alles kunnen volgen, niet alleen om de veiligheid van uw pakketten te waarborgen, maar ook de veiligheid van onze medewerkers. Zodat we aan alle eisen blijven voldoen.

Oh ja: Als je meer wil weten over deze systemen, dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op http://www.cargolock.nl, zij hebben vast ook een op maat gemaakte oplossing voor je en anders kunnen ze meedenken over wat zou kunnen passen.  

Meer over de veiligheid van onze collega’s en de redding die dit systeem hen bood lees je in de volgende blog. Veiligheid boven alles!