Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

w

0548 763 678
info@logique.nl

Bij behaalde successen roepen we allemaal het liefst hoe goed het gaat. We willen allemaal graag onze zegeningen delen. En in de marketing draait het helemaal om succes, hoe meer waarde we aan een product of dienst toe kennen hoe groter de kans van slagen van het product of de dienst.

De keerzijde van de behaalde zegeningen daar zijn we vaak stiller over. Op een verjaardag worden de persoonlijke tegenslagen wel eens besproken, maar liever hebben we het er natuurlijk niet over. En in de zakelijke wereld zijn er maar weinig ondernemers die spreken van hun dieptepunten. Maar is dat wel wat we nodig hebben? Is het niet beter dat, mocht je een tegenslag hebben hier ook over gesproken wordt? Als je er eerlijk over bent, weet je misschien wel veel beter met dat dieptepunt om te gaan. Het moment dat het allemaal niet gaat zoals je zou willen, of dat nu zakelijk of privé is dat moment dat je in de kreukels ligt kan wel eens juist bepalend zijn voor de toekomst.

Praktijk voorbeeld

Jullie zien het al op de foto hierboven, ook wij hebben met die mindere momenten te maken. We lagen letterlijk in de kreukels, gelukkig was het alleen het voertuig. Helaas was het wel één van de nieuwste voertuigen. Hoewel zo’n voertuig behoorlijk solide is, zijn ze van binnen toch wel kwetsbaar. We kunnen dit natuurlijk wel stil houden en er niets over schrijven. Maar wij zijn van mening dat juist dit soort tegenslagen meer gedeeld mogen worden. Als je een tegenslag meemaakt, gaat het om hoe ga je er mee om. Is dat makkelijk? Nee.

Gemakkelijk

Het zijn niet de makkelijke momenten die het hem doen. Succes wordt niet groter door alleen maar makkelijke momenten. Juist op deze momenten mag je belangrijke beslissingen nemen, die voor de keerzijde van de medaille kunnen zorgen en groei kunnen creëren. 

Samenwerking

Onze collega kwam er zonder letsel vanaf, en dat is voor ons het belangrijkste. Ons team heeft snel en accuraat gehandeld. En de collega heeft de route met een vervangend voertuig netjes afgemaakt. De financiële schade, loopt natuurlijk behoorlijk in de papieren, maar soms is dat maar bijzaak. En gelukkig zijn wij daarvoor verzekerd.